fbpx
Luk oversigt

Trekantens Kajakskole

Havkajak på CampOne Ajstrup Strand

Vi er glade for at kunne præsentere et nyt tiltag for sæson 2020 for vore gæster. Havkajak Begynder kurser. Vi bor helt ned til Århus Bugten med en af de skønneste strande, så denne aktivitet er derfor oplagt for os.

Vi har gennem mange år haft et fortrinligt samarbejde med Trekantens Kajakskole på CampOne Bøjden og Holbæk.  Dette samarbejde udvides nu til CampOne Ajstrup Strand.

Sikkerheden ligger os meget på sinde,  bl.a. derfor starter alle begynder kurser i vores dejlige opvarmede indendørs svømmebad (åbner maj 2020).  Her får du fredag aften en tryg og sikker vandtilvænning. Du lærer at komme sikkert ud af kajakken efter en kæntring, samt selv at komme op i kajakken igen, og også komme op ved hjælp af en makker. Vores erfaring siger os, at det er den bedste måde af få en god start på kurset, således at du kan få 2 gode dage lørdag og søndag på vandet efterfølgende. På kurset fokuseres der bl.a. på at få en sikker og skadesforebyggende rostil. Der undervises  efter den gængse IPP standard fra Dansk Kano og Kajakforbund. Efter  disse 3 dage kan du ro kystnært i havkajak. Overnatter du i forbindelse med et havkajakkursus er der rabat at hente, hvor meget afhænger af tidspunkt for kurset. Kursister fra lokal området er naturligvis også velkommen på kurserne.

Vil du vide mere om hvordan du kommer i gang med at ro havkajak, kan du klikke ind på www.trekantenskajakskole.dk eller maile til Havkajakinstruktør Bent K. Thomsen på bent@trekantenskajakskole.dk – 22 39 95 65. Er I en gruppe på min. 6 deltagere, kan I også få et privat kursus på CampOne Ajstrup Strand. Du kan også se mere på FB – Trekantens Kajakskole.

Vi holder kursus foreløbig følgende datoer i 2020 – book allerede nu direkte hos Trekantens Kajakskole.

http://www.trekantenskajakskole.dk/kursus/havkajakkursus-havkajak-begynder-lang-weekend/

 

  • Fredag aften d. 5. – søndag, d. 7. juni
  • Fredag aften d.28. – søndag, d. 30. august
  • Fredag aften d. 25. – søndag d. 27. september

 

 

Book online

og spar reservationsgebyret

BOOK NU