Luk oversigt

Oversigt af CampOne pladser

Klik på kortet eller navnet

Retningslinjer

Læs venligst disse informationer, det vil svare på mange af de spørgsmål som opstår når man ankommer til et nyt sted. Åbningstider i receptionen og i kiosken – se opslag.

★ Hastigheden på hele campingpladsens område er 10 km/t. Her er mange børn der leger og vi henstiller til at dette bliver efterkommet – 10 KM/T!!

★ Bommen er spærret om natten mellem kl. 22.30 og 6.45. Parkering henvises til parkeringsarealet uden for campingpladsen. Åbning af bom, samt tilkalde af vagt udenfor bommens åbningstid koster 300,-. Gælder ikke i nødstilfælde. Adgangskortene til bommen gælder kun til pladsejerens bil. Bilen må kun parkeres på egen plads.

★ Brandfaren er stor på en campingplads. Der skal være mindst 3 m mellem hver enhed. Orientér jer venligst hvor nærmeste slukningsmateriel er.

★ Der skal være ro på pladsen mellem kl. 23 og 7. Knallertkørsel er forbudt på pladsen. (Dog må bagage køres til og fra pladsen).

★ Check-in efter kl 13.00.

★ Afregning og afrejse skal foregå inden kl. 11.

★ Besøgende og overnattende gæster skal tilmeldes receptionen.

★ Hunde og barnevogne må ikke medbringes i bygningerne.

★ Udslagskumme til kemiske toiletter findes i servicebygningen, se plantegning.

★ Post og meddelelser til vore gæster, kan afhentes i receptionen.

★ Hunde er velkomne, men SKAL være i KORT snor og luftes uden for pladsen på anvist område. Poser til “uheld” fås i miljøstanderne til hunde. Børn under 12 år må ikke gå tur med hunden på campingpladsen – og tag ikke hunden med på legepladsen.

★ Leg på legepladsen efter kl. 21 er ikke tilladt.

I øvrigt henvises til standardreglement, der er opslået på pladsen.

Book online

og spar reservationsgebyret

BOOK NU