fbpx
Luk oversigt

Hold efterårsferie på CampOne Ajstrup Strand

Trænger familien til et break fra hverdagens stress, så har i mulighed for at holde efterårsferie på CampOne Ajstrup Strand. Vi følger skolerne og holder åbent med gode tilbud, når i holder efterårsferie i uge 42, perioden fra 18. oktober – 25. oktober 2021.
Dette betyder, at du her på siden vil kunne finde gode tilbud og rabatter i ovenstående periode. Når vi vi kommer tættere på uge 42, vil vi sammensætte lækre ophold til dig og din familie – vi lover, at alle kan være med.

CampOne Ajstrup Strand er kendt for en hyggelig atmosfære og en dejlig og afslappet stemning blandt gæster og personale. Er du i tvivl, om dine børn vil finde campingpladsen spændende – så bare rolig – vi har minigolf, legepladser, badeland og meget mere. Her er rig mulighed for, at finde nye venner både for børn og voksne.

HUSK: At i kan købe CampOne VIP kort for 699,- KLIK HER for at se alle de fordele I ikke må gå glip af!
Bemærk at der er store rabatter på alm. overnatning, hvis du er VIP.

Nedenstående priser er inkl. “Fyld vognen” = 2 voksne og hjemmeboende børn under 18 år. Egen vogn på standard/udsigt/læplads – inkl. strøm & ex.  miljøgebyr pr. person. Lad vognen blive stående fra ferie til ferie eller vælg selv, hvilke CampOne pladser du vil benytte.


4 overnatninger

Inkl. 2 voksne og hjemmeboende børn under 18 år.

Pris fra - 1.255,-

9 overnatninger

Inkl. 2 voksne og hjemmeboende børn under 18 år.

Pris fra - 2.355,-

Overnatningspriser

Se alle vores priser

HENT PRISLISTE HER

Brug for hjælp?

Telefon 63 60 63 64

Mail ajstrup@campone.dk