fbpx
Luk oversigt

CampOne Ajstrup Strand camping ligger tæt på natur, saltvand og liv, og med sin fantastiske havne- og handelsby ”smilets by” er der oplevelser for hele familien nær Århus.

Århus som campingdestination

Med en størrelse på 29.777kvm er Jylland ikke større end at man kan besøge det meste, men samtidig stor nok til at give en ferieoplevelse som du ikke vil glemme, uanset om du hælder mest til by, natur eller en kombination på din campingferie nær Århus. Der er nemlig kun to timers kørsel i alle retninger, så har du set både Nord-, Syd-, Øst- og Vestdanmark, hvert fald i Jylland. Men du kan roligt tage fri i nogle uger, for der er oplevelser og seværdigheder nok at besøge!

Campingpladserne i Jylland og omkring Århus er i rivende udvikling, og CampOne ”Ajstrup Strand Camping” følger naturligvis udviklingen, med løbende at modernisere og skaffe nye og spændende aktiviteter som både små og store kan nyde godt af. Vi gør nemlig alt hvad vi kan for din oplevelse! Med vores tre stjerner kan du roligt begynde at glæde dig.
Her i den jyske hovedstad finder du altid smil og glædelige stunder, så du kan nyde den danske århusianske sommer – som du og familien har fortjent det.

Ajstrup og Århus

Campingpladsen CampOne Ajstrup strand er placeret i midten af Jylland, et smut fra Århus med kun en 10 minutters kørsel fra smilets by, 40 km fra Horsens og 60 km fra Silkeborg.
Dermed er der rig mulighed for at benytte sig af Danmarks smukkeste festival ”Skanderborg Festival”, drikke en rosé nær bugten i Ajstrup eller Århus’ gader, høre en koncert i Horsens eller nyde en forfriskende dukkert i det danske farvand ud fra den østjyske kyst, mens børnene bliver underholdt på campingpladsen – vi garanterer for oplevelsen.

Ajstrup by er en del af Aarhus kommune og hører til region Midtjylland. Med sine knap 200 faste indbyggere er Ajstrup ikke den største by i landet, men det er nok en af de smukkeste! Med kun et smut fra Århus hvor der bor knap 336.000 indbyggere, kan man både finde ro og mag, eller noget med mere fart på i storbyens jungle.
CampOne Ajstrup Strand Camping er en af de mest attraktive destinationer når det kommer til camping nær Århus, hvor den ligger helt i toppen over bedste og smukkeste campingpladser.

Aarhus kommune rummer faciliteter som:

  • Bæredygtigt skov og naturområder,
  • Fantastiske danske strande hele vejen langs østkysten,
  • Mulighed for sejllads og havneaktiviteter i alle størrelser,
  • Adskillige kulturelle oplevelser som: teatre, biografer, kunstmuseer som ”AROS” og spisesteder til et hvert behov,
  • En af Jyllands bedste og smukkeste placeringer tæt på by og natur i midtjyske,
  • CampOne Ajstrup Strand campingpladsen naturligvis.

CampOne er lig med kvalitet!

Noget af det der gør denne campingplads til en af de bedste i Midtjylland er de naturskønne områder, kombineret med faciliteter som passer til den moderne og bevidste familie.
Eksempelvis tilbydes både bolspils-områder, købmandsbutik, hytter, telte og pladser som passer til alle behov og lyster, legepladser til alle størrelser og en fabelagtig strand som siger spar to!

Du kan desuden se mere om pladsen, føle stemningen og fornemme hvordan campingpladsen er her på siden, på Facebook eller på Instagram.

Vi glæder os til at se og høre mere til dig, og du er naturligvis altid velkommen på CampOne Ajstrup Strand campingpladsen nær Århus, perlen i Midtjylland.