Campingplads tæt ved Århus og dejlig strand

CampOne Ajstrup Strand

CampOne Ajstrup Strand er beliggende i Østjylland blot 16 km fra Aarhus centrum. Når du camperer på Ajstrup camping, giver du dig selv en masse muligheder. Ajstrup camping er en campingplads for alle. Her er folk i alle aldre velkommen, og der bliver taget hensyn til dette. Vi har indrettet campingpladsen således, at vi har tænkt på de forskellige behov, som man hver især efterspørger på sin ferie.

Campingpladsen er beliggende ned til en dejlig bred og børnevenlig sandstrand. Her har du mulighed for at bruge mange af sommerens timer med børnene, hvor I kan bygge sandslotte, samle muslinger og bare nyde sommeren og dét at være tæt ved vandet. CampOne Ajstrup Strand byder også på nogle rene og inspirerende legeområder. Her vil børnene kunne bruge en masse legetimer og møde nye venner, som de kan hygge sig med.

Praktisk information

Ajstrup campingplads er inddelt i hyggelige parceller, og der går en sti tværs gennem pladsen. De forskellige enheder har en rigtig god størrelse på godt 120 m2. Derudover tilbyder vi også XL pladser som er op imod 200 m2. Der er altså mulighed for udfoldelse på de enkelte pladser.
Ydermere byder Ajstrup Strand camping på to store og moderne servicebygninger. Servicebygningerne er flotte og rene. Servicebygningerne er et sted, hvor man har lyst til at komme, og hvor man ikke bare skal skynde sig ud igen. Bygningerne indeholder alle de basale faciliteter, som en servicebygning skal indeholde. Derudover er der indrettet børne- og familierum i bygningerne, til dem som måtte have brug for dette.

Kom til Aarhus på kun få minutter

Trænger du til et afbræk fra de rolige og ligefrem idylliske omgivelser, er der rig mulighed for at bruge en feriedag eller to i Danmarks andenstørste by Aarhus. Aarhus byder på en masse kulturelle oplevelser. Her har du og familien mulighed for at se Den Gamle By, hvor I kan blive klogere på, hvordan vi engang levede i Danmark. Aarhus byder også på kunstmuseet Aros. Foruden at opleve fantastisk kunst, har du mulighed for at få et kig over Aarhus by. Skal der være mere gang i den, er Tivoli Friheden altid et hit hos både store og små.

Ønsker I en ferie i det jyske, hvor I kan kombinere det stille og rolige campingliv og livet ved vandet, med nogle dage og oplevelser i et mere pulserende miljø i fantastiske Aarhus, så er CampOne Ajstrup Strand et godt bud på Jeres næste feriedestination.

Book online

Spar op til 50%
når du booker online

BOOK ONLINE NU